Prosspere training en coaching

Hi ondernemer!

Je besliste vanuit een persoonlijke motivatie om ondernemer te worden in jouw vakgebied.
Vol mooie dromen en boordevol passie waagde je de sprong in het diepe.

We dromen als ondernemer van groei en een succesvol bestaan.

Succes is persoonlijk, gaande van meer tijd voor het gezin, een dikke auto, (financiële) vrijheid tot een welvarend leven. We willen allemaal íets.

Als ondernemer merk je echter dat de weg naar je doel niet steeds loopt zoals je die had voorgesteld.

Het is mijn missie jou uit te dagen te groeien tot de best mogelijke versie van jezelf.

Prosspère begrijpt dat tijdens die zoektocht naar succes jouw persoonlijke groei en de groei van je onderneming centraal staan. Mijn ondernemerscoaching is specifiek ontworpen om jou te begeleiden in dit proces.

Of je nu op zoek bent naar een klankbord of sparringspartner, nood hebt aan (meer) planning en structuur, nieuwe strategieën wil opzetten of nieuwe manieren zoekt om te groeien; jij beslist zelf waarin je graag ondersteund wil worden .

Het is mijn missie jou uit te dagen te groeien tot de best mogelijke versie van jezelf en je onderneming.

We starten vanuit jouw sterktes en mogelijke valkuilen en werken van daaruit verder naar jouw doelen. Dit doen we niet aan de hand van een theoretische papierbundel dat na de coaching nog ontcijferd dient te worden. Wel garandeer ik jou een concreet en op maat gemaakt plan om instant aan de slag te gaan.

Prosspere training en coaching

We zetten samen onze tanden in jouw verhaal

Tijdens het coachingstraject werken we 1 op 1. Dat betekent dat we nauw en intensief zullen werken aan de toekomst van jou en jouw onderneming. Om een maximaal succes te garanderen is het van groot belang dat er een connectie is tussen ons, een klik zeg maar. Voorafgaand aan elk traject doen we daarom eerst een kennismakingsgesprek. Indien de wederzijdse goesting er is, zetten we samen onze tanden in jouw verhaal.

De inhoud van het traject wordt op maat bepaald en duurt 3 maanden, 6 maanden of een jaar.
Eerder nood aan een eenmalig klankbord? Dat kan uiteraard ook.