Ik ben Prosspère.
Ik ben roemdenker-doener.
Ik ben Steffi Luyens.

Mama van Lowiek en Naud. Twee energieke, creatieve en vooral heel lieve jongens. Ik bevestig statig dat alle clichés aan het ouderschap waar zijn: ze worden te snel groot en mijn kind schoon kind.
Mijn partner en lichtpunt is Jakob. Figuurlijk én letterlijk, want hij is zelfstandig in residentiële elektriciteitswerken en algemene bouwwerken.
Een heerlijke bende om bij thuis te komen.

Prosspere training en coaching
Prosspere training en coaching

Mensen in beweging brengen

Over mijzelf dan, ik ben de jongste van zes.
Een kakkerneststatus (zo noemen ze dat bij ons) waar ik nog steeds warm van loop.
Vanuit mijn fascinatie voor dé media studeerde ik journalistiek.
Die fascinatie was er niet zozeer voor één specifiek luik binnen de media, wel voor het gegeven dat het mensen in beweging kan brengen. Goed of slecht, het zet mensen aan het denken, het doet mensen praten.

Ik studeerde af als journaliste, maar voelde me nog te klein en vooral te honkvast om me naar het verre Brussel te begeven (jawel, daar gebeurde het volgens mij allemaal) dus zocht ik het dichterbij.

Mensen in beweging brengen dat kon namelijk ook op andere manieren.

Een goede vriendin gaf me een duwtje richting Accent Construct, een uitzendselectiebedrijf gespecialiseerd in de bouwsector. De commerciële wereld ging voor me open en al snel merkte ik dat prospecteren, contact met klanten, screenings- en groeigesprekken mij enorm boeiden.

Mooie opportuniteiten gepaard met een gezonde ambitie zetten me op een professionele snelheidstrein; van binnendienst naar buitendienst, van regiodirecteur naar business unit director van Accent Construct.
Een verhaal waarin hard werken beloond werd met mooie kansen.

Nog steeds trots dat ik samen met fantastische collega’s en een gedreven team jarenlang de positie van marktleider kon innemen én behouden.

Binnen de inspirerende leercultuur mocht ik me verrijken met brede en toch specifieke kennis inzake HR, sales, management, opleiding en coaching.

Na 14 jaar in de uitzendwereld besliste ik om mijn kennis en ervaring op een ander niveau aan te wenden.

Op zoek naar een nieuwe manier om ook nu mensen in beweging te brengen kondigde ik de geboorte aan van Prosspère.

Met Prosspère wil ik mensen inspireren, motiveren en laten groeien.

Ik ben van nature positief ingesteld en denk doorgaans in mogelijkheden. Ik ben ervan overtuigd dat alles altijd goed komt (soms draait het anders uit, maar daarom niet minder goed). Met Prosspère besliste ik om het roemdenken en -doen tot mijn handelsmerk te maken.

Als roemdenker-doener denk ik in functie van succes en werkgeluk.

Is gelukkig zijn niet gewoon een basisrecht?
Zeker, al krijg je bij een basisrecht enkel het basispakket. Als jij van het type bent dat meer wil dan dien je te investeren in jezelf en je team.

Menselijk kapitaal aan en naast het roer versterken in de zoektocht naar meer werd mijn missie.

Klaar om jouw zoektocht te starten?Ik wil dé wereld niet verbeteren, ik wil joúw wereld verbeteren.