Prosspere training en coaching

Gelukkige medewerkers zijn meer betrokken, productiever, creatiever en innovatiever.

Werkgeluk wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit. En maar goed ook aangezien je doorgaans meer tijd spendeert op het werk dan thuis. Het intrinsieke werkgeluk zit echter niet enkel in tastbare dingen zoals loon, een bedrijfswagen en maaltijdcheques. Dat geluk schuilt in veel meer.

Werkgeluk gaat over betekenisvol werk uitvoeren, goede relaties ervaren met collega’s, algemene ontwikkeling en plezier maken.

Gelukkige medewerkers zijn meer betrokken, productiever, creatiever en innovatiever. Daarnaast zijn ze minder vaak ziek en daalt de kans op een burn out. Win-win dus!

Net zoals mensen zijn bedrijven ook uniek.

Niet alle aspecten om werkgeluk te creëren krijgen echter op een natuurlijke manier vorm. Het vermogen om betekenis te geven, correct samen te werken en goede relaties op te bouwen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. En daar komt Prosspère op de proppen. Ik kan je namelijk ondersteunen bij de verdere ontwikkeling van deze soft skills.

Aan de hand van doelgerichte en inspirerende trainingen neem ik jouw medewerkers mee richting groei en ontwikkeling.

Net zoals mensen zijn ook bedrijven uniek. Elk bedrijf en elke medewerker ervaart namelijk specifieke uitdagingen en doelen. Om die uitdagingen en doelen in kaart te brengen beginnen we telkens met een kennismakingsgesprek. Op die manier kan ik jou een op maat gemaakt en behapbaar programma aanbieden passend binnen jouw bedrijfscultuur.

Prosspere training en coaching

Binnen een leercultuur heb je drie soorten medewerkers: het type dat leeft om te leren, het type dat bij een uitnodiging voor een opleidingsmoment denkt een dag te ontvluchten aan de dagelijkse taken en het type dat tilt slaat bij de gedachte een dag kostbare actieve tijd te verliezen.

Prosspère biedt kwalitatieve en interactieve trainingen aan zodat elk type medewerker een zinvolle en leerrijke tijdsbesteding ervaart.

De trainingen kennen geenszins een zweverige invulling. Het aanbod van Prosspère staat garant voor kwaliteitsvolle, inspirerende en actiegerichte trainingen met een humoristische kwinkslag.

Een greep uit het aanbod

• mindset
• communicatie
• omgaan met veranderingen
• klantbeleving
• (heart)sales

Waarom kiezen voor een incompany training van Prosspère?

Het stimuleert de ontwikkeling van vaardigheden en talenten
Het helpt medewerkers groeien en hun kansen te verhogen om hun carrière te ontwikkelen. Loyaliteit en betrokkenheid vormen hier het directe gevolg
Een leercultuur opzetten binnen het bedrijf versterkt de marktpositie en aantrekkelijkheid ten opzichte van collega-bedrijven en potentiële medewerkers